Vállalatunk

Cégünk

Cégünk, a CNW Zrt. magyar tulajdonú üzleti vállalkozás, 1994 óta a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég. Évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk vállalati tartalomkezelő és dokumentummenedzsment rendszerek kialakításában, információmenedzsmenthez kapcsolódó szoftverek fejlesztésében, valamint IT rendszerek üzemeltetése és felügyelete terén. Komplex rendszereknél a sikeres, gyors fejlesztés és bevezetés érdekében a nemzetközileg elfogadott fejlesztési és projektmenedzsment módszertanokat és eszközöket alkalmazzuk.

Filozófiánk

  • Célunk innovatív, környezetbarát, vezető technológiák felhasználásával olyan IT rendszerek fejlesztése, létrehozása, üzemben tartása, amely a személyek, kapcsolatok, szervezetek közötti kommunikáció megvalósításával biztosítja a hatékony kollaborációt.
  • Az általunk tervezett, fejlesztett és bevezetett rendszerek értékálló megoldások, támogatják ügyfeleink versenyképességét, sikerességét, és nagymértékben hozzájárulnak a hatékony üzletmenet kialakításához.
  • Céljainkat a vevőközpontúság, a hosszú távú kapcsolatok kiépítése, minőség- és környezettudatosság, valamint a folyamatos fejlődés elvei alapján kívánjuk elérni és megvalósítani.

További információk cégünkről