Munkafolyamatkezelés

A vállalatok és intézmények egyre inkább igyekeznek folyamataikat – a lehetőségekhez mérten – egységesíteni, adott esetben egyszerűsíteni. A Munkafolyamatkezelés modulban az adott szervezet előre definiált, rögzített, és összetett munkafolyamatait követhetjük nyomon. Az alkalmazás segítéségével egyszerű jóváhagyási és komplex ügyintézési folyamatok kötött folyamatmodell szerinti végrehajtása egyaránt megvalósítható.

Munkafolyamatkezelési megoldásunk végigvezeti az ügyintézőket az adott folyamat lépésein, segítségével az ügyintézés teljes körű adminisztrálása, és az egyes jóváhagyási fázisok folyamatosan nyomon követhetők, lekérdezhetők. A felhasználó szervezetek saját igényeiknek megfelelően, korlátlan számban határozhatnak meg munkafolyamatokat,  az egyes folyamatlépésekhez határidőt, felelőst, teendőt, szerepkört rendelhet. A folyamatban felvett lépések adják az egyes állapotok elnevezését is – módunkban áll számlakezelést, beszerzés jóváhagyást éppúgy megtervezni, mint mondjuk garanciakezelést. A folyamatban történt változásokról, feladatokról, határidőkről automatikus értesítést és emlékeztetőt kap az érintett, a vezető felé pedig jelentést küld a rendszer. A rendszernapló és ügyintézői napló által minden tevékenység részletesen dokumentált.
A felhasználók kényelmét szolgálja az egységes megjelenés, mivel a folyamatkezelő alkalmazás felülete teljes mértékben a NetRegisterX kezelői felületébe integrált.

NetRegisterX további moduljai