Események

Vonalkód olvasás segíti a tömeges dokumentum feldolgozást a NetRegisterben

A NetRegister dokumentumkezelő Barcode Reader (BCR) modulja nyomtatott vonalkódok olvasására lett kifejlesztve. A BCR segítségével könnyebben és gyorsabban tudjuk a tömeges dokumentumokat azonosítani és visszakeresni. A megoldás önmagában is alkalmas levélben érkező dokumentumok szelektálására és továbbítására, de igazán hatékonyan a NetRegister alkalmazással együtt használható. További információk

Sikeres NetRegister audit

2016. május 30-án sikeresen zárult a NetRegister megújító auditja, így a program 3 évig ismét tanúsított iratkezelő rendszerként működik. A törvényi változásoknak való megfeleltetést teljes körűen elvégeztük, melynek során új funkciók (pl. exportlehetőségek, selejtezés és levéltárba adás számítása az irat lezárásától) kerültek a NetRegisterbe. Ezek beállítása után új verziót (4.6) adtunk ki, melyet szoftverkövetés - és frissítés alkalmával kaphatnak meg ügyfeleink.

NetRegister kapcsolódása a kormányzati érkeztető rendszerhez

A 346/2014 (XII.23.) kormányrendelet megjelenésével több  - a  CNW Zrt. által fejlesztett és tanúsított NetRegister iratkezelő rendszert használó -  intézmény is kapcsolódott  a  Kormányzati Érkeztető Rendszerhez (KÉR) . A rendeletnek való megfelelés érdekében megkezdődött a NetRegister funkcióinak kibővítése az egységes elektronikus kormányzati érkeztető rendszer (KÉR) jogszabály szerinti kapcsolódásának biztosítására. A fejlesztés eredményeként a NetRegisterből közvetlenül expediálhatók  dokumentumok a KÉR-ben érintett kormányhivatalok illetve a Magyar Posta felé. A "Posta Hibrid "  interfész segítségével megvalósítható az elektronikus dokumentumok papír alapúvá alakítása, míg a "Posta Inverz Hibrid" interfész használatával a KÉR-ből a hivatali kapun keresztül  érkező papír alapú dokumentumok elektronikus formában történő fogadására nyílik lehetőség.

Vállalati közösségi megoldások bemutatója a Duna-parton

Május végi Római-parti rendezvényünkön a résztvevők az IBM közösségi és mobil megoldásaival, a vállalati mobilizációs projektek előnyeivel és kihívásaival, valamint  a CNW számos dokumentummenedzsment megoldásával ismerkedhettek meg. Ezúton is köszönjük az érdeklődők részvételét és bízunk benne, hogy a közvetlen hangulatú reggeli közben mindenki számos ötletet kapott a vállalati tudásmenedzsment és közösségépítés hatékonyabb megvalósítására.
További információk megoldásainkról: NetRegisterX felhasználási területei, Csoportmunka, online kollaboráció

 

Legfrissebb bevezetések

 

A vetőmag és növényvédőszer forgalmazással, mezőgazdasági gépek kereskedelmével és szervízelésvel foglalkozó KITE Zrt. decemberben tovább bővítette NetRegisterX rendszerét. Partnerünk 2013. tavaszán vezette be a dokumentumkezelő rendszer Szerződéstár és Iratkezelés modulját, majd év végén az eddigi 60 felhasználós alkalmazást tovább bővítették 35 felhasználóval. A KITE idei tervei között szerepel a NetRegisterX országos, 19 alközpontban történő kiterjesztése. 

Új designt kapott a NetRegisterX

2013. novemberében design frissítésen esett át dokumentumkezelő rendszerünk. Az új felhasználói felület teljesen letisztult stílusa segíti a könnyebb áttekintést, és ezzel még jobban támogatja és felgyorsítja a felhasználók munkáját.

Teljesítménynövelés a dokumentumkezelésben

Szeptember 17-18-án az IIR szervezésében került megrendezésre a "Elektronikus és papír alapú dokumentumkezelés 2013" konferencia, melyen kiállítóként és előadóként is részt vettünk. A rendezvényen "Teljesítménynövelés a dokumentumkezelés kiterjesztésével" címmel Mészáros Tamás, cégünk értékesítési igazgatója tartott előadást, valamint az érdeklődők standunkon működés közben is megtekinthették dokumentumkezelési és közösségi megoldásainkat.